Καλέστε μας για να ζητήσετε μια προσφορά

Παρέχουμε άτοκες δόσεις - δωρεάν αυτοψία ​

Θερμοπρόσοψη Κατοικιών

Η θερμοπρόσοψη μπορεί να βελτιώσει την αισθητική του κτιρίου και να το αναβαθμίσει. Υπάρχουν πολλά υλικά και σχέδια που επιτρέπουν την προσαρμογή της θερμοπρόσοψης στο στυλ και την αισθητική προτίμηση του κατοίκου, προσφέροντας έναν ευχάριστο και σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Επιπλέον, η θερμοπρόσοψη  μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αξίας του ακινήτου. Ένα κτίριο με καλά συντηρημένη και θερμομονωμένη πρόσοψη είναι πιο ελκυστικό στους πιθανούς αγοραστές και μπορεί να πωληθεί σε υψηλότερη τιμή.

Πλέον αποτελεί μια επενδυτική επιλογή που φέρνει οφέλη σε πολλά επίπεδα. Βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, αναβαθμίζει την αισθητική και την αξία του ακινήτου, και παρέχει μια άνετη και υγιεινή ζωή για τους κατοίκους. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στη βελτίωση του κτιρίου σας, η θερμοπρόσοψη είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη και ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σας.

Ζητήστε προσφορά από τους ειδικούς μας. Είμαστε δίπλα σας με αμεσότητα και υπεύθυνα.

Θερμοπρόσoψη
Θερμοπρόσοψη Κατοικίας

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε εμάς για τη θερμοπρόσοψη του ακινήτου σας. Ανάμεσα σε αυτούς τους λόγους περιλαμβάνονται:

 1. Εμπειρία και Εξειδίκευση: Η εταιρεία μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της θερμοπρόσοψης και έχει εξειδικευμένο προσωπικό με τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες που εγγυώνται υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην εκτέλεση των έργων.

 2. Προσαρμοσμένες Λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε ακίνητο είναι μοναδικό και απαιτεί προσαρμοσμένες λύσεις. Συνεργαζόμαστε με εσάς για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν ακριβώς στο ακίνητό σας.

 3. Υψηλή Ποιότητα Υλικών: Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν μακροπρόθεσμη αντοχή και απόδοση. Η ποιότητα των υλικών είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική θερμομόνωση και την αισθητική εμφάνιση του έργου.

 4. Αξιοπιστία και Εγγύηση: Η εταιρεία μας διακρίνεται για την αξιοπιστία της και παρέχει εγγυήσεις για την ποιότητα των εργασιών που εκτελεί. Αυτό σας προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία όσον αφορά το αποτέλεσμα.

 5. Επικοινωνία και Υποστήριξη: Στοχεύουμε στη συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες μας και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

 6. Ανταγωνιστικές Τιμές: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία.

 

 1. Εξοικονόμηση Ενέργειας: Η θερμοπρόσοψη βελτιώνει την θερμομόνωση του κτιρίου, μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι το κτίριο παραμένει ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, μειώνοντας την ανάγκη για θέρμανση και κλιματισμό, και συνεπώς, το κόστος των ενεργειακών λογαριασμών.

 2. Αύξηση της Αξίας του Κτιρίου: Μια καλή θερμοπρόσοψη μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του κτιρίου και να αυξήσει την αξία του. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν αποφασίσετε να πουλήσετε το ακίνητο στο μέλλον.

 3. Βελτιωμένη Άνεση: Η θερμοπρόσοψη μπορεί να βελτιώσει την άνεση των κατοίκων, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία και μειώνοντας τις ψυχρές καταβάσεις το χειμώνα.

 4. Μείωση της Υγρασίας και της Συντήρησης: Η θερμοπρόσοψη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της υγρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου, προστατεύοντάς το από τη ζημιά που προκαλεί η υγρασία στους τοίχους.

 5. Βελτιωμένη Προστασία από Τοιχοποιία: Η θερμοπρόσοψη λειτουργεί ως προστατευτικός ασπίδα για τους τοίχους του κτιρίου, προστατεύοντάς τους από τις καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

 6. Μείωση του Αντίκτυπου στο Περιβάλλον: Η εξοικονόμηση ενέργειας που προκύπτει από τη θερμοπρόσοψη συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO2 και του αντίκτυπου στο περιβάλλον.

Θερμοπρόσοψη τιμές

Brush and Hammer
5.0
Με βάση 22 κριτικές
powered by Google
Andreas LinardatosAndreas Linardatos
18:58 20 Nov 23
Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε για ανακαίνιση πολυκατοικίας. Ασφαλώς και είχαμε κάνει έρευνα αγοράς πριν καταλήξουμε. Άριστοι επαγγελματίες, υπομονετικοί, μας εξήγησαν πολλές φορές τι εργασίες θα γίνουν με λεπτομέρειες. Ότι είπαν έτσι κ έγινε. Η ποιότητα της δουλειάς άριστη και σε πολύ καλές τιμές. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!!!
Iris LinardatouIris Linardatou
18:05 19 Nov 23
Εξαιρετική συνεργασία με συνέπεια και ευγένεια . Θα τον προτιμήσουμε σίγουρα ξανά!
Giorgos TsioustasGiorgos Tsioustas
09:37 01 Nov 23
Άριστη συνεργασία από την αρχή έως το τέλος τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Marek HudomietMarek Hudomiet
20:22 21 Sep 23
Faladomi MisolsirefaFaladomi Misolsirefa
20:26 23 Aug 23
Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την brush and hammer ⚒️🖌️Ξεκινώντας από το Μιχάλη που είναι η κεφαλή της εταιρείας και συνεχίζοντας με τους συνεργάτες του Μάρκο, Γιώργο και Κάρολο.👷🧑‍🔧🧑‍🏭👲Δεν είναι μονάχα εξαιρετικοί επαγγελματίες στο βάψιμο αλλά και υπέροχοι άνθρωποι!!🎇🎆Το βάψιμο του σπιτιού μας με την brush and hammer έγινε με τον πιο οικονομικό αλλά και ευγενικό τρόπο μια όμορφη εμπειρία!!!🏡Ευχαριστούμε 💛
Antonis NikolaouAntonis Nikolaou
17:46 23 Aug 23
Πολύ καλοί στην δουλειά τους άψογοι χαρακτήρες επαγγελματίες προσεχτικοι στις λεπτομερειες
js_loader

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Άρεως 32. Βούλα, Αθήνα

Στοιχεια επικοινωνίας
Στοιχεία επικοινωνίας
Επαγγελματική Ιδιότητα
Μήνυμα
Scroll to Top
Scroll to Top
Καλέστε για Προσφορά