Καλέστε μας για να ζητήσετε μια προσφορά

Παρέχουμε άτοκες δόσεις - δωρεάν αυτοψία ​

Brush & Hammer

Βάψιμο Πολυκατοικιών - Μονώσεις - Ανακαινίσεις

Καλώς ήρθατε στην Brush and Hammer. Έναν έμπειρο πάροχο υπηρεσιών βαφής και ανακαίνισης για εμπορικά και οικιστικά ακίνητα για πάνω από 15 έτη.

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών μας είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Είτε χρειάζεστε ανανέωση στο χρώμα του κτιρίου σας είτε μια πλήρη ανακαίνιση για το σπίτι σας ή οτιδήποτε άλλο, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να κάνουμε τη δουλειά σωστά.

Στη Brush and Hammer, πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η ικανοποίηση των πελατών είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε μόνο χρώματα, υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας ενώ  συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το όραμά τους για την ιδιοκτησία τους θα γίνει όπως το φαντάστηκαν.

Είτε λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε το κτίριο σας, είτε να βελτιώσετε την ελκυστικότητα της επιχείρησής σας είτε ακόμα να μεταμορφώσετε πλήρως την ιδιοκτησία σας, το Brush and Hammer είναι το όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η ομάδα μας για το ακίνητό σας.

υπηρεσίες

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ  

Το Hyperdesmo είναι στεγανωτικό υλικό, ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Η σωστή στεγανοποίηση της ταράτσας είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διείσδυση του νερού.

 ΒΗΜΑ 1 :Καθαρισμός όλης της επιφάνειας, εξομάλυνση σαθρών κονιαμάτων και πλύσιμο με υδροβολή υψηλής πιέσεως.

ΒΗΜΑ 2 :Καθαρισμός υδρορροών εσωτερικά και σφράγιση αυτών με μαστίχα PU

ΒΗΜΑ 3 :Εφαρμόζουμε σε όλη την επιφάνεια το αστάρι AQUΑDUR, δύο συστατικών.

ΒΗΜΑ 4 :Εφαρμογή δύο στρώσεων πολυουρεθανικών με ελάχιστη κατανάλωση 1,5 kg ανά τετραγωνικό μέτρο. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

1. Προσφέρει 100% προστασία από την υγρασία.

2. Έχει μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία.

3. Προσφέρει άριστη διαπερατότητα των υδρατμών.

4. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ  10ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Ελαιοχρωματισμοί πολυκατοικιών εξωτερικά με ελαστομερή ακρυλικά χρώματα Ά ποιότητας πάντα με ορισμένο χρόνο παράδοσης και σε προσιτές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα. H δωρεάν αυτοψία, η οργάνωση σκαλωσιάς και η έκδοση άδειας μικρής κλίμακας από τον μηχανικό μας είναι μερικές από τις υπηρεσίας μας. Όλα τα παραπάνω με 10 ετή ΕΓΓΥΗΣΗ 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικού χώρου με πλαστικά Α ποιότητας, σπατουλαριστά και με τεχνοτροπίες.

ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο δωμάτων Polytile με STYROFOAM της DOW. Το Polytile αποτελεί την άριστη και εύκολη λύση ανεστραμμένης μόνωσης για την θερμομόνωση των δωμάτων, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση των απωλειών του κτιρίου, χειμώνα καλοκαίρι.Πέραν των θερμομονωτικών ιδιοτήτων, το Polytile διαθέτει και τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
Χρήση του καλύτερου θερμομονωτικού υλικού της αγοράς, του Styrofoam της DOW.

 •  Προστασία του δώματος από καιρικές καταπονήσεις
 •  Προστασία της υφιστάμενης στεγάνωσης του δώματος από γήρανση και θερμική καταπόνηση.
 • Ευκολία και ταχύτητα τοποθέτησης με απλή απόθεση.
 • Μικρό βάρος (46kg/m2) κατάλληλο για δώματα ελάχιστου φορτίου πλακόστρωσης, χωρίς κίνδυνο υφαρπαγής από τον άνεμο.
 •  Απάλειψη θερμικών γεφυρών, χάρη στη ραμποτέ διαμόρφωση των πλευρών του πλακιδίου
 • Δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης σε προσθήκη ή επέκταση κτιρίου
 • Καλαίσθητη τελική επιφάνεια

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ POLYTILE

 • Διαστάσεις πλακιδίου : 300 mm X 600 mm
 • Πάχος θερμομονωτικού :50,60 & 80 mm
 • Πάχος προστατευτικού κονιάματος : 20 mm
 • Συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας  λ :θερμομονωτικού σε μέση θερμοκρασία δοκιμής 10οC (90 ημέρες)
 • 0,033 W/ mK , EN 12667
 • Συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας  λ προστατευτικού κονιάματος : 1,395 W/ mK , EN 12667
 • Αντοχή σε συμπίεση θερμομονωτικού: (χαμηλότερη τιμή μεταξύ ορίου διαρροής ή 10% παραμόρφωση) , 0,30 N/mm2 , EN 82

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η  θερμοπρόσοψη  των τοίχων είναι η εργασία κατά την οποία η τεχνική μας ομάδα προχωρά σε τοποθέτηση θερμομόνωσης στο εξωτερικό μέρος όλων των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου και η προστασία αυτής με διαδοχικές στρώσεις εξειδικευμένων υλικών ώστε να παρέχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε άλλη επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της. Στην brush and hammer η επιλογή της κατάλληλης εξωτερικής θερμομόνωσης σε ένα κτίριο γίνεται λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια (για παλαιό κτίριο) ή την ενεργειακή μελέτη (νέο κτίριο) σε συνδυασμό με την κλιματική ζώνη (περιοχή) που βρίσκεται το κτίριο, τη χρήση του και τα δομικά στοιχεία από τα οποία αποτελείται.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Για την υλοποίηση αυτής της υπηρεσίας η brush and hammer αναλαμβάνει μέσω αρχιτέκτονα την δημιουργία σχεδίου και φωτορεαλιστικών ,για όλες τις εργασίες.  Η ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΕΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  τηρώντας πιστά τους χρόνους παράδοσης και δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα κατασκευής. Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες από την αρχή έως την ολοκλήρωση με προτάσεις για όλα όσα θα απαιτηθούν για την ολοκλήρωση του έργου .

Από το κλείσιμο της συμφωνίας μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου, ο υπεύθυνος μηχανικός που θα έχει οριστεί από την εταιρεία μας, θα είναι ο άνθρωπος σας. θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο ώστε να  λύνει οποιαδήποτε  απορία  σας ή προβληματισμό δημιουργείται κατά την διάρκειά των εργασιών.

Κατά την διαδικασία των πρώτων επαφών παρουσιάζονται από τον επιβλέπων μηχανικό οι εργασίες που πιθανόν είναι απαραίτητες να γίνουν που όμως δεν έχετε προβλέψει. Εργασίες που μπορεί να σας βγάλουν έκτος προϋπολογισμού. Γι αυτό και όλα οργανώνονται από την αρχή με προσοχή, και το ποσό που θα συμφωνηθεί θα είναι και το τελικό που θα πληρώσει ο πελάτης.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Άρεως 32. Βούλα, Αθήνα

Στοιχεια επικοινωνίας
Στοιχεία επικοινωνίας
Επαγγελματική Ιδιότητα
Μήνυμα
Scroll to Top
Scroll to Top
Καλέστε για Προσφορά